NWC styrkes med egen kommunikasjonsrådgiver

Mari Blokhus Nordtun ønskes velkommen som kommunikasjonsrådgiver i Norwegian Wood Cluster.

Norwegian Wood Cluster har ansatt Mari Blokhus Nordtun som kommunikasjonsrådgiver. – Mari har inngående bransjekunnskap og relevant kommunikasjons– og organisasjonskompetanse. Hun vil derfor bli en sterk ressurs inn i den administrative klyngeledelsen, sier klyngeleder Berit Sanness.

Mari Blokhus Nordtun er utdannet forstkandidat fra NMBU. Hun har arbeidet i ulike kommunikasjonsstillinger, vært informasjonsleder, journalist i tidsskriftet Norsk Skogbruk, tømmermegler og bedriftskonsulent. De siste årene har hun vært daglig leder i Ottestad Idrettslag.

Tilbake til skog- og trenæringen
Mari Blokhus Nordtun har solid kompetanse og erfaring fra skog- og trenæringen. Etter noen år i andre bransjer, er hun veldig motivert for å vende tilbake til verdikjeden skog og tre.

Stillingen i Norwegian Wood Cluster tiltalte meg fordi den kombinerer kunnskap om skog- og treindustri med kommunikasjonsarbeid. Så håper jeg at min brede erfaring fra ulike organisasjoner vil komme til nytte. Jeg gleder meg over å være tilbake i bransjen, og er nysgjerrig på å lære mer om eierne i klyngen. Og jeg er veldig motivert for å jobbe mot et felles mål om å øke verdiskapingen fra norsk trevirke, sier Mari Blokhus Nordtun.

Midt i blinken for klyngen
- Det er viktig at vi i langt større grad evner å synliggjøre alt som skjer i klyngen internt og ekstert. Det er bakgrunnen for at vi utvider administrasjonen med en kommunikasjonsrådgiver på heltid, sier klyngeleder Berit Sanness.

- Med Mari Blokhus Nordtun får vi en ressursperson i klyngen som, i tillegg til å løse kommunikasjonsoppgaver, vil kunne gå aktivt inn i flere av prosjektene vi er involvert i. Det vil bli verdifullt for videreutviklingen av NWC, sier Berit Sanness, som er veldig fornøyd med rekrutteringen.

Stor interesse
Det var i alt 38 søkere til stillingen som kommunikasjonsrådgiver og mange sterke kandidater.

Mari Blokhus Nordtun tiltrer stillingen den 1. juni 2023.

Forrige
Forrige

Stor interesse for Heartwood

Neste
Neste

Prosjektleder for Heartwood på plass