Oslotre AS inn i klyngen

Norwegian Wood Cluster får stadig nye medlemmer, og denne gangen styrkes vi med Oslotre AS. – Vi er et visjonært kontor som arbeider aktivt og målrettet for en mer bærekraftig og miljøvennlig byggenæring gjennom økt bruk av tre. Nå ser vi fram til samarbeidet gjennom NWC, sier daglig leder Ona Flindall.

Oslotre AS er et konsulentbyrå innen arkitektur som er spesialisert på trekonstruksjoner. Bedriften har flere års erfaring innen arkitektur-, tømmerteknikk-, CLT-produksjon og montering, og tilbyr komplette arkitekttegnede bygninger samt spesialtilpassede, modulære og prefabrikkerte arkitektoniske løsninger i tre.

Innovasjon og verdiskaping
Medlemskapet i NWC gir bl.a. mulighet for å utvide kompetanse og nettverk, noe Oslotre tillegger vekt.

- Gjennom samspill og samarbeid med andre medlemmer har vi tro på at vi kan få økt vår gjennomslagskraft og produksjon. Vi ønsker at vår deltakelse i NWC skal gi nye ideer og impulser til innovasjon og verdiskaping for oss og våre klyngekollegaer, sier Ona Flindall, daglig leder i Oslotre AS.

Hun understreker samtidig at innovasjonen også må resultere i økt lønnsomhet for kundene.

- Gjennom medlemskapet i NWC ønsker vi å bidra til et økonomisk og miljømessig insentiv for industrialisert og bærekraftig trebyggeri både nasjonalt og internasjonalt, sier Flindall.

Daglig leder Ona Flindall, Oslotre AS, ser fram til å delta aktivt i NWC. Foto: Oslotre

Nytenkende med tverrfaglig erfaring
Oslotres stifter og faglige leder Jørgen Tycho har forventninger til medlemskapet i Norwegian Wood Cluster.

- Gjennom NWC håper vi å kunne bidra til utvikling og innovasjon som kan styrke næringen. Ved å frambringe nye ideer og spennende prosjekter håper vi å kunne bidra til å posisjonere NWC og våre klyngekollegaer i framtidens klimavennlige byggemarked og bidra til utvikling av nye og spennende produkter og markedssegmenter, sier arkitekt Jørgen Tycho i Oslotre.

Han trekker fram at Oslotre har tverrfaglig erfaring fra både prosjektering, produksjon og montasje.

- Erfaringen og kompetansen vår spenner over flere av klyngens faggrupper og målsettinger. Vi tror at denne kompetansen vil kunne bidra til å øke tverrfaglighet og strategiske samarbeid mellom ulike medlemmer og faggrupper, sier Tycho.

Faglig leder Jørgen Tycho i Oslotre er velkjent for mange innen moderne trekonstruksjoner. Foto: Oslotre

Spennende «frontrunner»
- Oslotre er et synlig og profilert kontor som er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt som en «frontrunner» i utviklingen av moderne og industrialiserte trebygg. Det er derfor veldig gledelig at Oslotre nå har blitt medlem i Norwegian Wood Cluster, sier klyngeleder Berit Sanness.

Formelt er det styret i Norwegian Wood Cluster SA som behandler søknad om medlemskap i klyngen. Oslotre AS ble tatt opp som medlem under styremøtet 30. januar 2023.

Forrige
Forrige

Ledig stilling: Kommunikasjonsrådgiver i Norwegian Wood Cluster

Neste
Neste

NWC leder nytt kompetanseprosjekt