Ny prosjektleder ansatt i NWC

Håvard Sørlie er ansatt som prosjektleder i NWC fra 1. januar. Foto Privat

Norwegian Wood Cluster har ansatt Håvard Sørlie som ny prosjektleder. – Vi får nå inn en ressurs med tung erfaring fra Raufoss-miljøet og har store forventning til hans bidrag inn i klyngen, ikke minst på digitaliserings- og automasjonsområdet, sier klyngeleder Berit Sanness. 

Sivilingeniør Håvard Sørlie (46) fra Moelv er ansatt som ny prosjektleder i Norwegian Wood Cluster. Han kommer fra stillingen som Engineering Manager/CoC Aluminium CMS ved Benteler, Raufoss.

I 2002 fullførte Håvard studiet sitt ved NTNU, Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi, Linje for bygg- og miljøteknikk. Han har en tung industribakgrunn med solid prosjektledererfaring fra industrien. Etter studiet var han innom Hydro og Norconsult. Fra 2009 har han imidlertid hatt ulike stillinger ved Benteler, avbrutt av et par år i rollen som global prosjektleder ved Raufoss Technology AS (Neumann).

Vil bidra inn i en viktig næring

- Etter 20 år i aluminiumsindustrien blir det spennende å skifte over til trenæringen. Nå ser jeg fram til å bidra med min erfaring inn i dialog og prosesser inn i denne næringen, slik at Norwegian Wood Cluster blir en nyttig koplingsboks for bedriftene, sier Håvard Sørlie.

- Jeg bor i et område der den tremekaniske industrien står helt sentralt og er sterkt motivert for å gå inn i denne næringen. Klyngens visjon om å gi verden innovative og bærekraftige byggeløsninger inspirerer meg, sier Håvard Sørlie.

Nye impulser
- Som prosjektleder vil Håvard bli sentral i å initiere og gjennomføre felles prosjekter som fremmer innovasjon og utvikling i hele verdikjeden, og bistå i forskningsprosjekter innen industri og internasjonalisering. Det blir spennende å se hvilke nye koplingsmuligheter som dukker opp når vi nå får verdifull industrierfaring fra Raufoss rett inn i klyngeadministrasjonen, sier klyngeleder Berit Sanness.

Håvard Sørlie begynner i stillingen som prosjektleder i Norwegian Wood Cluster den 1. januar 2024. Det var i alt 41 søkere til stillingen.

 

Forrige
Forrige

Vil øke samarbeidet skole-treindustri

Neste
Neste

Besøk på miljøvennlig møbelfabrikk