Konferanse om kunstig intelligens i arkitektur

Bilde hentet fra hjemmesiden trearkitektur.no

Arkitektur og kunstig intelligens er hovedtema under konferansen Trearkitektur 20. oktober. Der stilles spørsmålet: «Hvordan vil arkitektkontorene og byggenæringen påvirkes av kunstig intelligens?»

De to hoved-innlederne er:

Arkitekt og designer Tim Fu: Han var tidligere ansatt i Zaha Hadid Architects, og grunnla der en praksis med fokus på kunstig intelligens (KI) og design. I konferansen vil han dele sine erfaringer om bruk av KI i design. Nå arbeider Tim Fu i "Studio Tim Fu" med en høyteknologisk designpraksis og har blitt en pioner innen integreringen av KI i visjonær design. Fu har ledet ulike workshops ved Harvard GSD, PA Academy og han holder foredrag på universiteter og internasjonale konferanser verden over.

Arkitekt og professor Fabio Gramazio: Han er professor i Arkitektur og Digital Produksjon ved Eidgenössische Technische Hochschule (ETH) Zürich. Gramazio var medgrunnlegger av forskningsgruppen «Gramazio Kohler Research», som fokuserer på integreringen av ny teknologi i arkitektonisk design og bygningskonstruksjoner. Gramazio er en ledende skikkelse innen feltene datadrevet design og digital fabrikasjon i arkitekturen. Hans forskning og praksis har bidratt betydelig til å fremme av bruk av datateknologi og robotteknologi i byggebransjen. Han har holdt foredrag og stilt ut arbeidene sine over hele verden og har mottatt utallige priser for sitt bidrag til fagfeltet.

Høstkonferansen holdes på DOGA i Oslo den 20. oktober. Det er også mulig å følge konferansen digitalt.  Les mer om konferansen og finn link til påmelding her.  https://www.trearkitektur.no/hostprogram-2023/

Norwegian Wood Cluster er en av støttespillerne til Trekonferansen i år.

Forrige
Forrige

Besøk på miljøvennlig møbelfabrikk

Neste
Neste

Federica Mudu takket av i NWC